Misiunea noastră

Misiunea Fundaţiei Comunitare Prahova este de a îmbunătăţi viaţa locuitorilor judeţului Prahova prin mobilizarea şi distribuirea resurselor în beneficiul iniţiativelor de dezvoltare locală.

Fundaţia Comunitară Prahova îşi propune să dezvolte mecanisme pentru stimularea implicării prahovenilor în acţiuni de dezvoltare a comunităţii şi de valorificare a resurselor (financiare, de expertiză, de timp etc.) pentru a veni în întâmpinarea nevoilor comunităţii.

Servim comunitatea prin atragerea şi direcţionarea resurselor către cele mai importante domenii de dezvoltare (sănătate, educaţie, sport, mediu, cultură, dezvoltare şi înfrumuseţare urbană si rurală, antreprenoriat), încurajând implicarea civică şi iniţiativele cetăţenilor, ONG-urilor şi grupurilor de acţiune locală.

Totodată, servim donatorii (persoane fizice sau companii) prin identificarea împreună cu aceştia a celor mai bune mecanisme de implicare filantropică în acele arii în care contributia lor poate avea cel mai mare impact.

Valorile Fundaţiei Comunitare Prahova sunt: Transparenţa, Profesionalismul, Impactul pe termen lung, Creşterea calităţii vieţii.

Principalele obiective ale Fundaţiei Comunitare Prahova sunt:

1) Motivarea şi încurajarea locuitorilor şi firmelor de a se implica activ şi constructiv în viaţa comunităţilor din judeţul Prahova;

2) Întărirea şi îmbunătăţirea relaţiilor de colaborare între firme, organizaţii non-profit, autorităţi locale şi cetăţeni;

3) Stimularea spiritului filantropic şi a responsabilităţii sociale faţă de nevoile mereu în schimbare ale comunităţii;

4) Construirea şi gestionarea unor fonduri cu destinaţie stabilită şi/sau caracter permanent pentru a răspunde nevoilor prezente şi viitoare ale comunităţii.

[ Show more ]

Proiecte

Centrul de Zi Sfântul Stelian este o poveste frumoasă pentru copii din Urlați, o poveste din care vă invităm să faceți parte!

3,475 RON Suma:
30 Donatii:
6 Galantomi:

Evenimente fundraising

Pagini fundraising

Trebuie sa iei atitudine, sa faci ceva!

Vine o vreme când nu mai poți sa spui nu stiu, nu vad, nu-mi pasa. Si atunci trebuie sa iei atitudine, sa faci ceva. Si cum poti sa arati ca iti pas

1,150 RON Suma

Daruind vei dobandi

Daruind vei dobandi,   Cam asa spune un citat celebru, iar daca stam sa analizam acest lucru il putem regasi intr-o forma sau alta in toate culturi

200 RON Suma

Dăruind simțim bucuria vieții!

Nici nu știu de unde să încep sau dacă trebuie să încep de undeva. Dacă stau bine și mă gândesc, eu nu mai știu de unde a început totul, s

435 RON Suma

Bucuria alergării, bucuria ajutorului

Am inceput sa alerg de la sfarsitul lunii martie, alaturi de colegul si prietenul meu, Iulian Serban. In mintea mea, corpul sustinea ritmul alert, in