Alin Radu - Fundatia Comunitara Prahova

Daruind vei dobandi

200 RON Donatii stranse
40% Complete
500 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Daruind vei dobandi,

 

Cam asa spune un citat celebru, iar daca stam sa analizam acest lucru il putem regasi intr-o forma sau alta in toate culturile lumii, incepand din Extremul Orient  pana in  Occident si mai departe. Esenta ramane aceesi.  Si ce avem  oare mai important de daruit semenilor nostri? Raspunsuri sunt multe, depinde de personalitatea fiecaruia. Eu as zice ca timpul. De ce? Pentru ca timpul este singura resursa a noastra asupra careia nu detinem controlul. Fiecare am primit o “doza” din care incepem sa cheltuim inca din prima clipa de viata.

Poate va intrebati ce legatura are asta cu alergatul. Simpul: alergand la acest ultramaraton, oferim  copiilor din centrul Sf Stelian o parte din timpul nostru.  Atat eu, cat si prietenii mei am fi putut face orice altceva pe 26 septembrie, dar am ales sa alergam pentru copii. E drept, ne si place al naibii de mult.   

Voi aveti doua variante: fie sa va inscrieti la una din curse si sa alergati impreuna cu noi, fie sa ne sustineti facand donatii. Nu exista o suma minima sau maxima.  Conteaza doar  gestul.

Exista totusi si o a treia variant: aceea sa nu va impicati , iar daca o alegeti pe aceasta, va anunt ca tocmai ati pierdut fara motiv un minut din viata voastra citind acest mesaj.

Ar fi trebuit in acest comentariu sa scriu cate ceva despre mine, de ce alerg, de cand alerg, etc, dar mi-am dat seama ca nu eu sunt important, pentru ca, in cele din urma, faptele vorbesc mai tare decat orice cuvant.

Daca nu poti alerga si nici nu poti dona, macar sustine-ne cu un share, asa vei face folositor minutul de care vorbeam anterior.

Sa auzim numai de bine!

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Comunitara Prahova

Misiunea Fundaţiei Comunitare Prahova este de a îmbunătăţi viaţa locuitorilor judeţului Prahova prin mobilizarea şi distribuirea resurselor în beneficiul iniţiativelor de dezvoltare locală.

Centrul de zi "Sfântul Stelian" din Urlați

Centrul de Zi Sfântul Stelian este o poveste frumoasă pentru copii din Urlați, o poveste din care vă invităm să faceți parte!

Ultramaratonul "Bucuria alergării, bucuria ajutorului"

Ultramaratonul "Bucuria alergării, bucuria ajutorului" este un eveniment sportiv de alergare pe o distanta de 100 kilometri, distanta intre Bucuresti si Urlați. Evenimentul este 100% caritabil se va

2 Donatii

26 sep 2015
26 sep 2015