Ultramaratonul "Bucuria alergării, bucuria ajutorului"

Ultramaratonul "Bucuria alergării, bucuria ajutorului" este un eveniment sportiv de alergare pe o distanta de 100 kilometri, distanta intre Bucuresti si Urlați. Evenimentul este 100% caritabil se va desfasura pe 26 septembrie cu scopul strangerii de fonduri pentru copiii aflati in Centrul de zi Sfântul Stelian, centru coordonat de Fundația Bucuria Ajutorului - Urlați.

Organizatorii propun urmatoarele sectiuni:

- ULTRAMARATON - 100 km
- MARATON - 42 km
- SEMIMARATON - 21 km
- CURSA POPULARA - 10 km

Mai multe informații despre eveniment si inscriere gasiti pe site-ul dedicat evenimentului aici

Doneaza și tu pentru copiii de la Centrul de Zi Sfântul Stelian al Fundației Bucuria Ajutorului și motivează alergătorii care le promovează cauza.

Toate fondurile strânse în urma acestui demers sportiv vor fi alocate în totalitate către nevoile copiilor aflați la Centrul de Zi Sfântul Stelian.

Descrierea pe larg a activității Centrului o găsiți aici.

Acțiune realizată în cadrul programului "Generații-centrul comunității", finanțat de Fundatia Principesa Margareta a Romaniei și Raiffeisen Bank Romania.

[ Show more ]
Galantomi:

Donatii:

Suma:

3,475 RON

Pagini fundraising

Trebuie sa iei atitudine, sa faci ceva!

Vine o vreme când nu mai poți sa spui nu stiu, nu vad, nu-mi pasa. Si atunci trebuie sa iei atitudine, sa faci ceva. Si cum poti sa arati ca iti pas

1,150 RON Suma

Daruind vei dobandi

Daruind vei dobandi,   Cam asa spune un citat celebru, iar daca stam sa analizam acest lucru il putem regasi intr-o forma sau alta in toate culturi

200 RON Suma

Dăruind simțim bucuria vieții!

Nici nu știu de unde să încep sau dacă trebuie să încep de undeva. Dacă stau bine și mă gândesc, eu nu mai știu de unde a început totul, s

435 RON Suma

Bucuria alergării, bucuria ajutorului

Am inceput sa alerg de la sfarsitul lunii martie, alaturi de colegul si prietenul meu, Iulian Serban. In mintea mea, corpul sustinea ritmul alert, in