Iulian Serban - Fundatia Comunitara Prahova

Există o bucurie a alergării și există o bucurie a ajutorului

1,610 RON Donatii stranse
80.5% Complete
2,000 RON Target
6 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

În alergare nu sunt învinși sau învingători, ești doar tu cu tine și cu limitele tale.

În 2013 am început să alerg. Primii 200 de metri au fost foarte grei, dar am continuat.

În Mai 2015 am terminat primul meu "ultra-maraton’’ de 45 de km. Am descoperit niște oameni extraordinari și faptul că pot să alerg pentru o cauză; atunci am realizat că bucuria alergării poate fi împărtășită cu cei pentru care îndrăznesc să mai fac un pas.

Acum a venit momentul să merg către o cursă pe care nu mi-am închipuit-o niciodată – 100 de km. Voi face asta pentru copiii de la Centrul de Zi – Sfântul Stelian din Urlați.

„Povestea Centrului de Zi pentru copii, a început în urmă cu 5 ani, când eu împreună cu soția mea am hotărât să adunăm în casa noastră din Urlați copiii care cerșeau o bucată de pâine la colț de stradă, să-i hrănim, să-i îmbrăcăm și încălțăm pentru a merge la școală. Erau dezbrăcați, desculți, flămânzi și timorați. Nu avea cine să-i înțeleagă, să-i asculte, să-i iubească.’’ Acestea sunt cuvintele Preotului Radu Manuel, Coordonatorul Centrului.

Sunt Iulian Șerban și te invit să fi alături de noi pe 26 Septembrie. Dacă nu îți place sau nu poți să alergi, poți face o mică donație.

Indiferent de sumă, orice donație poate aduce un zâmbet pe fața acestor copii și îmi va oferi putere și motivație pentru a ajunge la destinație!”


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Comunitara Prahova

Misiunea Fundaţiei Comunitare Prahova este de a îmbunătăţi viaţa locuitorilor judeţului Prahova prin mobilizarea şi distribuirea resurselor în beneficiul iniţiativelor de dezvoltare locală.

Centrul de zi "Sfântul Stelian" din Urlați

Centrul de Zi Sfântul Stelian este o poveste frumoasă pentru copii din Urlați, o poveste din care vă invităm să faceți parte!

Ultramaratonul "Bucuria alergării, bucuria ajutorului"

Ultramaratonul "Bucuria alergării, bucuria ajutorului" este un eveniment sportiv de alergare pe o distanta de 100 kilometri, distanta intre Bucuresti si Urlați. Evenimentul este 100% caritabil se va

6 Donatii

17 sep 2015
07 sep 2015
Pentru că numai ochii mari, scânteietori, înțeleg de ce! Mulțumesc pentru tot. Ești un OM fabulos!
18 aug 2015
14 aug 2015
14 aug 2015