Mădălina Iba - Fundatia Comunitara Prahova

Dăruind simțim bucuria vieții!

435 RON Donatii stranse
87% Complete
500 RON Target
7 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Nici nu știu de unde să încep sau dacă trebuie să încep de undeva. Dacă stau bine și mă gândesc, eu nu mai știu de unde a început totul, sau dacă îmi amintesc, chiar nu mai are niciun fel de importanță!


Sunt o luptătoare, asta pot spune sigur despre mine, deși bătăliile pe care le-am dus au fost unele foarte mici! Am avut o familie frumoasă, o familie unită, o familie iubitoare, și încă o mai am! Nu cred că există factor mai important în creșterea și dezvoltarea armonioasă a unui copil. Zâmbetul, voia bună, încrederea, dragostea, toate pleacă din familie, din medii stabile și calde, din iubire!

Acestea se mai și dezvoltă câteodată, dar tot cu ajutorul semenilor! Norocoasă? Maxim, am zis! Că nu am avut zeci de mii de jucării sau alte chestii, chiar nu mai are nicio importanță. Am avut părinții aproape, părinți cărora le mulțumesc din suflet pentru toate eforturile lor, eforturi care nu au fost deloc mici, părinți care m-au educat frumos și sănătos, care mi-au oferit o casă, haine și mâncare. Dar mai presus de toate astea, mi-au oferit și încă o fac, cea mai mare dragoste din lume! Da, eu v-am zis că sunt o norocoasă! De ce spun toate astea? Toate aceste banalități? Pentru că nu sunt banalități. Pentru unii este aur curat! Nu toți copiii pot spune că au avut sau au parte de așa ceva. Privați de dragostea părintească au ajuns să cerșească, de la lucruri materiale, la dragoste, care este atât de necesară! Cineva, cumva, le-a întins o mână și luptă pentru ca ei să fie fericiți și să ducă o viață cât de cât normală, doar că este foarte greu, dar nu imposibil!


Tu ce faci pe 26 Septembrie 2015? Eu am să alerg 10 km pentru niște suflețele frumoase, alături de oameni frumoși! Pentru zâmbet, asta știați deja, și nu numai! Dacă ai planuri, dar vrei să ajuți, o poți face oricând, cu orice sumă dorești! Împreună putem schimba soarta unor copii! Eu am să îi îmbrățișez la final, pe fiecare în parte! Am să plâng cu siguranță, la cum mă știu, dar am să fiu fericită! Tu, ce faci pe 26 Septembrie 2015? Am o sugestie:ultramaraton.fundatiacomunitaraprahova.ro


Știu că avem multe piedici în viață, dar mai știu că doar dăruind simțim bucuria vieții! Eu sunt așa bucuroasă!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Comunitara Prahova

Misiunea Fundaţiei Comunitare Prahova este de a îmbunătăţi viaţa locuitorilor judeţului Prahova prin mobilizarea şi distribuirea resurselor în beneficiul iniţiativelor de dezvoltare locală.

Centrul de zi "Sfântul Stelian" din Urlați

Centrul de Zi Sfântul Stelian este o poveste frumoasă pentru copii din Urlați, o poveste din care vă invităm să faceți parte!

Ultramaratonul "Bucuria alergării, bucuria ajutorului"

Ultramaratonul "Bucuria alergării, bucuria ajutorului" este un eveniment sportiv de alergare pe o distanta de 100 kilometri, distanta intre Bucuresti si Urlați. Evenimentul este 100% caritabil se va

7 Donatii

Succes
23 sep 2015
Baftă
23 sep 2015
19 sep 2015
Un pic de bucurie
18 sep 2015
Putere si iubire pentru lucrurile bune ce urmeaza sa le infaptuiesti!
10 sep 2015
Te sustinem cu drag!
20 aug 2015
Bafta si multi pupici pentru cei mici!
20 aug 2015