Vlad Gihac - Fundatia Comunitara Prahova

50 RON Donatii stranse
Vreau sa fac o donatie!

Am început sa alerg de aproximativ 1 an. În acest timp am mărit constant distanta parcursa, am diversificat antrenamentele si mi am făcut o mulțime de prieteni noi.

Sunt înscris în clubul Rapid la secția de Atletism (veteran) și sunt afiliat în FRA. Particip la competiții în cadrul Campionatului Național de Atletism Veterani, unde sunt mândru sa fiu coleg cu tatăl meu.De puțin timp am început alergarea montana, O combinație ideala intre munte (unde am petrecut liceul și facultatea) și alergarea (o dragoste târzie...)

În luna iunie am reușit sa depășesc bariera de 100 km având ca scop principal ajutarea copiilor de la Centrul de zi din Urlati. Am reușit sa ștrang haine, încălțăminte, rechizite, jocuri, jucării, dulciuri... Și am fost răsplătit cu 30 de zâmbete!  Am avut și un scop secundar: lupta împotriva abandonului scolar. Am încercat sa fiu un exemplu pentru copii și pentru elevii de la școală Constantin Brâncoveanu din Urlati. Și de data asta voi continua pe cele doua axe. Și voi reface aceasta minunata călătorie plecând în alergare de acasa

Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Comunitara Prahova

Misiunea Fundaţiei Comunitare Prahova este de a îmbunătăţi viaţa locuitorilor judeţului Prahova prin mobilizarea şi distribuirea resurselor în beneficiul iniţiativelor de dezvoltare locală.

Centrul de zi "Sfântul Stelian" din Urlați

Centrul de Zi Sfântul Stelian este o poveste frumoasă pentru copii din Urlați, o poveste din care vă invităm să faceți parte!

Ultramaratonul "Bucuria alergării, bucuria ajutorului"

Ultramaratonul "Bucuria alergării, bucuria ajutorului" este un eveniment sportiv de alergare pe o distanta de 100 kilometri, distanta intre Bucuresti si Urlați. Evenimentul este 100% caritabil se va

26 sep 2015